Volledig verzorgde BBQ catering bestellen

Bij Ideaal Catering bent u aan het juiste adres voor een geslaagde barbeque! Bij ons bestel je eenvoudig alles wat je nodig hebt, van onze BBQ en groepspakketten tot aan salades en andere benodigdheden!

  • Gratis bezorging
  • Kwaliteitsslager
  • Afwasservice
  • Gekoelde levering
  • Inclusief servies

VOLLEDIG VERZORGDE BBQ CATERING BESTELLEN

Een compleet verzorgde BBQ bestellen doe je bij IdeaalCatering. Organiseer je een groot feest thuis, of vier je met een grote groep een verjaardag? Dan is het bestellen van een volledig verzorgde barbecue de beste oplossing als je niet uren tijd kwijt wil zijn aan de voorbereiding én toch lekker wilt genieten van lekker eten. Wij leveren gratis in heel Nederland*, komen alles bij jou thuis opzetten én halen achteraf ook nog eens de vuile vaat op. Kortom, ideaal bij IdeaalCatering.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

All in BBQ pakket is echt compleet

Één van de bestaansrechten van IdeaalCatering is het meedenken met de klant. Wij begrijpen dat het organiseren van barbecuefeesten vaak veel tijd en stress kost. Om deze reden heeft IdeaalCatering verschillende totaalpakketten samengesteld waarbij u totaal ontzorgt wordt. Met deze barbecuepakketten nemen wij u zorgen voor het organiseren van een BBQ volledig uit handen.
All in BBQ pakket is echt compleet

BBQ Catering Bestellen

Als u een heerlijk en complete BBQ wilt geven, dan heeft u gevonden wat u zoekt. Ideaalcatering levert namelijk complete BBQ pakketten en heeft een eigen partyverhuur. Alles is dus mogelijk. Uw BBQ bestellen bij Ideaalcatering heeft 7 grote voordelen. Wilt u weten wat deze 7 voordelen zijn? lees dan snel het artikel “BBQ catering bestellen”
BBQ Catering Bestellen

Winterbarbecue bestellen

Barbecueën in de zomer ligt voor iedereen voor de hand. Wat nog niet veel mensen weten, is dat een winterbarbecue ook ontzettend gezellig is. Als BBQ specialist kunnen wij hier ook heerlijke totaalpakketten voor leveren. Ten opzichte van de reguliere barbecuepakketten, leveren wij bij het winterbarbecuepakket zelfs een vuurkorf incl. hout, glühwein en sfeervolle versiering.
Mocht u vragen hebben over onze winterbarbecue, neem dan even contact met ons op.
Winterbarbecue bestellen
/**/

EEN GREEP UIT DE MOGELIJKHEDEN

Vier-seizoenen barbecue

Verzorgde barbecue aan huis?

Volledig verzorgde barbecue aan huis bestellen? Wij begrijpen dat het organiseren van een barbecue vaak veel tijd en stress kost. Daarom hebben wij 2 soorten BBQ pakketen. Het complete BBQ pakket en een groepsbarbecue pakket. Bij een groepspakket zijn zelfs de tenten inbegrepen. Een BBQ aan huis of op een feestlocatie? het is beide mogelijk. Lees eerst de BBQ checklist om een geslaagde BBQ te organiseren. U ziet al, met een BBQ pakket van ideaalcatering wordt uw BBQ een BBQ feest!

barbecue catering

BBQ catering bestellen

Als u een heerlijk en complete BBQ wilt geven, dan heeft u gevonden wat u zoekt. BBQ catering bij Ideaalcatering is namelijk helemaal compleet. Zelfs een warmhoudpan voor de satésaus zit in uw barbecue pakket. U hoeft zelf alleen nog te zorgen voor gezellige gasten! Naast BBQ catering hebben wij ook een eigen partyverhuur. Uw BBQ bestellen bij Ideaalcatering heeft 7 grote voordelen. Wilt u weten wat deze 7 voordelen zijn? Lees dan snel het artikel over BBQ catering bestellen!

Complete BBQ

Complete BBQ van de Kwaliteitsslager!

Lekker genieten van een heerlijke zomeravond wordt nog leuker met een complete bbq die geheel voor u wordt verzorgd. U hoeft zelf dus alleen te zorgen voor leuke gasten en een goed humeur. De rest regelen wij en aan alles is gedacht! het vlees in uw BBQ pakket komt uit eigen Kwaliteitsslagerij en wordt door de slager persoonlijk gekeurd, met de kwaliteit zit het dus wel goed. Benieuwd hoe een complete barbecue er uit ziet? lees dan snel verder of bel met een van onze BBQ specialisten en laat u inspireren!

Vrijblijvende BBQ catering offerte ontvangen?

Service
Gratis bezorging
Wij doen zelfs de afwas voor u
Met passie bereid
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue+gasfles
Bijgerechten
Opgemaakte salade
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
Satésaus
Verschillende soorten saus

Antwoord op de 4 meest gestelde BBQ vragen, door BBQ specialist Frank !

1) Wat voor vlees zit er in een BBQ pakket?

De soorten vlees kunnen per BBQ pakket verschillen, maar bij IdeaalCatering krijgt u altijd een eerlijk stukje BBQ vlees op uw barbecue. Zo komt ons varkensvlees van de Heyden Hoeven en ons rundvlees is echt Blanc Bleu. Wilt u meer weten over de herkomst van het vlees in onze BBQ pakketten? lees dan ons artikel over “Eerlijk BBQ vlees“. U kunt natuurlijk ook eerst kijken welk BBQ pakket er bij u past. In 2017 is BBQ Ideaal het meest besteld.

3) Hoe ziet een complete BBQ eruit?

Onder een complete BBQ, verstaan wij een barbecue pakket met vlees, opgemaakte salades, stokbrood, kruidenboter, rauwkost, sauzen maar ook borden, bestek, servetten, warmhoudpan en een BBQ met BBQ gereedschap. Eigenlijk is een BBQ pas echt compleet als u zelf nergens meer aan hoeft te denken. Daarom hebben wij zelfs een partyverhuur voor al uw tenten, tafels, stoelen en alle andere benodigdheden voor uw BBQ feest!

2) Waarom een barbecue bestellen bij IdeaalCatering?

Er zijn veel redenen om uw barbecue bij IdeaalCatering te bestellen. Zo leveren wij slagerskwaliteit, hebben wij goedkope BBQ pakketten, gratis bezorging van uw bestelling en is bij IdeaalCatering een barbecue helemaal compleet. Nu kunnen wij u proberen te overtuigen, maar misschien kunt u zich beter laten overtuigen door de klanten die u voorgingen. Een barbecue bestellen is altijd een feest met de service van IdeaalCatering.

4) Kan ik de BBQ thuis laten bezorgen?

Natuurlijk kunt u uw BBQ aan huis laten bezorgen met de bezorgservice van IdeaalCatering. Wij bezorgen uw barbecue gratis in Midden- en Zuid-Nederland en het is zelfs mogelijk om het BBQ vlees aan huis te laten bakken door een echte BBQ kok. Geef bij uw bestelling altijd de voorkeurstijd aan voor de bezorging. Wij zullen dan ons best doen om uw BBQ netjes aan huis te bezorgen. Wilt u weten hoe het proces er van barbecue bestellen tot bezorging aan huis er van -a- tot -z uitziet? lees dan “hoe werkt het“.

Even voorstellen... Wij zijn IdeaalCatering

BBQ catering in Utrecht en omgeving

Even voorstellen.. wij zijn Ideaalcatering. Wij zijn gepassioneerde BBQ liefhebbers en wij leveren graag een bijdragen aan uw BBQ feest. Dit doen wij met een compleet BBQ pakket maar ook tenten, tafels, bediening en dranken behoren tot de mogelijkheden. Met ons team werken we vanuit Lopik. Dit is een leuk plaatsje in de provincie Utrecht. Het voordeel van Lopik is dat het heel erg centraal gelegen is. Een compleet verzorgde barbecue catering in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam of andere plaats in Nederland? Het is allemaal mogelijk. Het is ons doel om BBQ catering betaalbaar en makkelijk te maken. Hierbij is ons motto “Een barbecue bestellen bij IdeaalCatering is altijd weer een feest”.

BBQ bestellen? Wij hebben alle ingrediënten in huis voor een geslaagde BBQ

Met veel passie werken wij vanuit onze slagerij in Lopik. Hier wordt al uw barbecue vlees op ambachtelijke wijze klaargemaakt. Naast de slagerij en catering hebben wij ook nog een partyverhuur. Hierdoor is IdeaalCatering echt een “one stop shop”. Wij helpen u graag met een BBQ pakket maar ook een compleet feest verzorgen doen wij graag. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een compleet verzorgde barbecue bestellen? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of kom gezellig op de koffie. Dan bespreken met elkaar hoe uw Idea(a)le BBQ eruit ziet! Meer weten over IdeaalCatering?

Cor Oosterom, Adriaan Oskam en Frank Oosterom

WORD JIJ ONZE VOLGENDE TEVREDEN KLANT?

DIT IS WAT ONZE ANDERE KLANTEN ZEGGEN