Verzorgde barbecue

Volledig verzorgde BBQ in Iisse!

Lisse is een plaats met een zeer lange geschiedenis. Sommige mensen beweren dat de gemeente Lisse al bijna 1000 jaar oud is. Door de jaren heen is er veel veranderd in deze plaats. In de middeleeuwen was deze plaats nog erg klein, tegenwoordig is het DE plaats als het gaat om bloembollen. Elk jaar komt het bloemencorso van de bollenstreek langs Lisse. Net zoals de geschiedenis van Lisse heeft de bbq ook al een lange geschiedenis. Wat dacht u alleen al van de historie van het woord barbecue? Hoewel het woord barbecue Engels lijkt, is niets minder waar. Van Dale schrijft het met een C, maar oorspronkelijk wordt het geschreven met een Q. De herkomst van het woord barbecue komt dan ook niet uit Engeland, maar uit Frankrijk. Het land van de Bourgondiërs. Maar waar komt de C dan vandaan?

De lekkere techniek van het barbecueën werd door de geschiedenis heen ook bekend in andere landen. Zo namen ook de Engelsen deze manier van braden over. Echter kunnen de Engelsen de U aan het eind van het woord niet uitspreken en zeggen ze Barbkjoe. Zodoende is de C in het woord gekomen en door de rest van de wereld (ook vaak in Frankrijk) overgenomen.

Maar wat nu als u zelf een barbecue in Lisse wilt regelen? U zult er misschien vast wel eens mee te maken hebben gehad. Erg leuk om te doen toch?! Maar al die boodschappen… en aan het einde nog zo’n berg vaat… Om deze redenen heeft IdeaalCatering al deze elementen bij elkaar gevoegd en complete barbecuemenu’s gemaakt! Dus waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Neem daarom snel een kijkje op onze website en maak gebruik van alle barbecuemogelijkheden.

BBQ benodigdheden

Onze barbecue menu's zijn inclusief gasbarbecue en gasfles

De reden waarom mensen uit Lisse kiezen voor een barbecue van IdeaalCatering? De complete menu’s! Onze barbecuemenu’s worden geleverd inclusief barbecue, gasfles, bbq-gereedschap, borden, bestek, servetten, sausjes, stokbrood, kruidenboter, bakboter en een prachtige crockpot om uw satésaus wam te houden. En om het compleet te maken, halen wij alle vuile vaat weer op en doen we graag de afwas voor u! Ideaal… Klik hier voor ons assortiment barbecuepakketten

Onze barbecue tips voor Lisse en omgeving!

Barbecueën.. het klinkt makkelijk! Wij weten inmiddels wat er allemaal bij komt kijken om dit goed te organiseren. Daarom hebben wij voor u een blog gemaakt waar u allemaal tips kunt vinden die u helpen om een barbecue goed te laten verlopen. U vindt u hier echt van alles! Bijvoorbeeld checklisten om een barbecue te organiseren, vis wat geschikt is voor op de barbecue, recepten voor een barbecue, en hoe braad ik nou een lekker stukje biefstuk.. U vindt het allemaal op onze blog!

Bbq grote groepen - ideaalcatering

Succesverhalen van onze klanten

Drankarrangement

de levering van uw barbecue in Lisse en omgeving

Vanuit onze slagerij in Lopik bezorgen wij complete barbecuemenu’s bij particulieren, zakelijke klanten en instellingen door heel Nederland. Wij bezorgen gratis in de plaats Lisse.

IdeaalCatering levert tussen 07:30 – 17:00 uw barbecue af. Leveringen voor zondag worden op zaterdag geleverd. Wij nemen een dag van tevoren contact met u op voor de levertijd van uw bestelling. (hier kan een bezorgmarge inzitten van maximaal 1,5 uur) Bent u benieuwd hoe Ideaalcatering uw barbecuebestelling levert? Klik dan hier

Wij halen uw bestelling een dag na levering weer op. Bestellingen die zaterdag geleverd zijn, worden maandag opgehaald. Bij het ophalen hoeft u niet zelf aanwezig te zijn.

BBQ kok

Zorgeloos genieten? Boek dan een braadmeester

Wilt u genieten van uw barbecuefeest in Lisse? Boek dan een braadmeester. De barbecuekok komt het door u gekozen pakket op locatie bakken. Het grote voordeel is dat hij of zij alle vuile afwas weer meeneemt! Dit noemen wij pas echt Ideaal! U kunt er ook nog voor kiezen om bij uw barbecuepakket een drankarrangement te boeken. Wij koelen uw dranken vooraf in onze koelcel en ook dit neemt de braadmeester dan voor u mee. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt kunnen wij dit erbij zetten, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan! Wilt u alvast een braadmeester bestellen, klik dan hier

barbecue gratis levering in heel nederland

Wij leveren gratis in de volgende provincies!

Barbecue Utrecht                                                           Barbecue Zuid-Holland

Barbecue Noord-Brabant                                            Barbecue Noord-Holland

Barbecue in Gelderland

Neem gerust contact met ons op!

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking