Laat uw bbq thuisbezorgen!

Uw bbq thuisbezorgen? Het organiseren van een bbq kost vaak veel tijd, vooral wanneer het gaat om een feest met veel gasten of bezoekers. Daarvoor biedt Ideaal Catering de perfecte oplossing, doordat het bij Ideaal Catering mogelijk is om uw bbq bestelling thuis te laten bezorgen. Of het nu gaat om een bbq bestelling voor 10 of 50 man, Ideaal Catering bezorgt het graag bij u thuis! Tegenwoordig wordt alles op het internet besteld, en dat geldt ook voor het thuisbezorgen van een bbq catering. Wacht niet langer en laat uw bbq thuis bezorgen.

Waarom kiezen voor Ideaal Catering?

Het is online mogelijk om bij veel verschillende webshops een bbq catering te bestellen en thuis te laten bezorgen. Waarom zou u voor Ideaal Catering kiezen? Wij waarderen de feedback van onze klanten. Onze klanten geven een drietal redenen aan waarom zij hun barbecue bestelling bij ons plaatsen:

    1. Kwaliteit
    2. Prijs
    3. Flexibiliteit

Kwaliteit:

Omdat wij naast onze cateringsactiviteiten ook nog een slagerij hebben, is al het vlees in onze barbecuepakketten van ambachtelijke slagerskwaliteit. Ons rundsvlees komt van het Blanc Bleu runderras en ons varkensvlees komt van de Heijde Hoeve. Wij proberen elke dag om onze kwaliteit te waarborgen.

Prijs:

Ideaal Catering kan, vanwege de goede connecties met onze slager, goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Deze prijs kwaliteitsverhouding maakt ons echt uniek en dit is ook wat veel van onze klanten van ons waarderen.

Uw bbq thuisbezorgen

Ideaal Catering streeft ernaar om zo flexibel mogelijk te zijn, om zoveel mogelijk tot uw wens te zijn. De bbq pakketten worden door ons geleverd inclusief borden, bestek, salades en sauzen. U hoeft zich dus nergens meer zorgen over te maken!

Online kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen. Weet u al precies welke producten u wilt bestellen? Dan kunt u deze gemakkelijk in het winkelmandje plaatsen en afrekenen. Hierna ontvangt u direct een bevestiging en nemen wij contact op over bezorgtijden en andere belangrijke details.
Ideaal Catering bied een ruime keuze aan producten aan, zowel vegetarisch als vis. Mochten er verder allergieën zijn, wordt hier natuurlijk rekening mee houden.

Wij leveren vanuit een centrale locatie en hebben modern transportmateriaal tot onze beschikking. Of u nu woont in de omgeving van Utrecht, Rotterdam, Amsterdam of op de Veluwe, wij bezorgen uw BBQ snel en vertrouwd thuis op het juiste adres!

 

Kiezen voor flexibiliteit? Laat uw barbecue pakketten dan thuisbezorgen door Ideaal Catering.

andere artikelen