Een barbecue organiseren voor uw vrienden, buurt of familie?

Zodra het maar even mooi weer is kunt u ze vaak al snel ruiken; de barbecues. Het kan zomaar zo zijn dat het dan bij u ook gaat kriebelen. Als u besluit om een BBQ te organiseren voor vrienden, familie of in uw buurt, dan heeft dat best wat voeten in de aarde. U krijgt vragen als; Is er voldoende vlees? en hebben we voldoende salades?

Een goede barbecue organiseren vereist de nodige inspanning, want u wilt natuurlijk niets vergeten. Omdat wij weten hoe gemakkelijk je iets vergeet voor een geslaagde BBQ, hebben voor u een lijst samengesteld met de tien meest belangrijke dingen die u echt nodig heeft als u een barbecue gaat organiseren. Daarnaast geven wij nog een aantal praktische tips.

10 belangrijke dingen om een barbecue te organiseren!

 1. Barbecue (kolenbarbecue of gasbarbecue)
 2. Kolen of een gasfles (afhankelijk van het soort BBQ)
 3. BBQ vlees of vis (kwaliteit is echt belangrijk, hiermee valt of staat een BBQ feest)
 4. BBQ sauzen en kruidenboter
 5. Salades en rauwkost
 6. Stokbroden (tip: bij IdeaalCatering is uw stokbrood altijd knapperig en vers)
 7. Tent (voor de onverwachte regenbuien)
 8. Dranken
 9. Borden, bestek en glazen
 10. Bakboter

 

Barbecue tips

Naast deze handige checklist hebben wij ook veel barbecue tips voor u. Weet u bijvoorbeeld hoeveel gram een gemiddeld persoon eet tijdens een BBQ? Wij hebben dit uitgezocht, en gemiddeld eet iemand 400 gram vlees per persoon. Echter een vrouw heeft vaak voldoende aan 300 tot 350 gram, waar een man gemiddeld 450 gram vlees eet. Meer van dit soort praktische tips vindt u op onderstaande link:

De handige BBQ-tips van IdeaalCatering

Barbecue door ons laten organiseren?

In plaats van alles zelf in te kopen kunt u er ook voor kiezen om dit uit handen te geven. U zult hierdoor nog meer genieten van uw barbecue. Als ervoor kiest om de organisatie uit handen te geven, dan is IdeaalCatering uw BBQ specialist. Wij nemen namelijk alle zorg uit uw handen en bieden u verschillende totaalpakketten – met hierin alles wat u nodig heeft om een goede BBQ te organiseren. Bekijk onze barbecue pakketten voor meer informatie.

Barbecue zelf samenstellen

Naast onze standaard barbecue pakketten hebben wij in onze BBQ shop ook de mogelijkheid om uw barbecue zelf naar wens samen te stellen. Dit alles voor zeer aantrekkelijke prijzen en natuurlijk verzekerd van de IdeaalCatering-service. Dit betekent alles vuil retour, alles geïnstalleerd op de plaats waar u dat wilt, en topklasse bezorging. Alles wordt op temperatuur aangeleverd en wij gaan pas weg als alles naar wens is. Ook kunnen wij personeel leveren en zelfs uw feest stileren.

Wij kunnen al vanaf €11,50 een compleet verzorgde barbecue leveren, voorzien van prachtig vlees van Keurslagerkwaliteit en de meest hoogwaardige barbecueproducten. Bestel makkelijk en snel via onze webshop en binnen 24 uur kunt u alles in huis hebben! Wij verzorgen de afwas, regelen de bezorging en het afhalen en nemen u al het werk uit handen. Bezorgen is altijd mogelijk, zowel in de Randstad als op de Veluwe of in Brabant.

Kortom, wilt u alles weten over het organiseren van een goede BBQ op locatie? Dit begint bij IdeaalCatering!

andere artikelen

 • Straat BBQ

    Laat uw complete Straat BBQ verzorgen Straat BBQ's zijn altijd gezellig! Er...
 • Online BBQ vlees bestellen

  Het gemak van online BBQ vlees bestellen Het bestellen van online BBQ vlees...
 • Studenten BBQ

  Studenten BBQ zijn fun. Bij Studenten BBQ's gaat het er vooral om dat de innerlijke mens aan...