buffetten in alle soorten & maten

Bij Ideaal Catering bent u aan het juiste adres voor een geslaagd buffet! U kunt gemakkelijk zelf uw buffet samenstellen, of uit een van onze pakketten kiezen!

  • Gratis bezorging
  • Kwaliteitsslager
  • Afwasservice
  • Gekoelde levering
  • Inclusief servies

EEN VOLLEDIG VERZORGD BUFFET BESTELLEN

Bij IdeaalCatering bestel je de heerlijkste buffetten. Wij hebben een breed en gevarieerd aanbod in verschillende buffet pakketten. De pakketten zijn samengesteld met verschillende vleessoorten en salades en zijn ook afgesteld op een hoeveelheid personen. Een buffet bestellen bij IdeaalCatering is ontzettend gemakkelijk: wij leveren gratis in heel Nederland, zetten het voor je op én halen ook weer de vuile vaat bij je op. Ideaal dus!

EEN GREEP UIT DE MOGELIJKHEDEN

Partyservice

Goedkope Catering bestellen

“Goedkope Catering, maar dan wel heel lekker….” Dat was het compliment wat wij kregen van een 90 jarige vrouw die haar verjaardag met de hele familie had gevierd. Natuurlijk, er zijn feesten waar de duurste catering nog niet goed genoeg is. Maar soms zijn er ook gewoon momenten dat je van goedkope catering gebruik wilt maken.

Buffet compleet

Warm buffet aan huis bestellen

Bij een geslaagd feest hoort een goed verzorgde maaltijd. Maar u wilt zelf ook kunnen genieten van uw feest of partij. Daarom is een warm buffet aan huis laten bezorgen een goede uitkomst. Door een warm buffet te kiezen, kiest u voor gemak, voordeel en smaak! Bekijk snel onze buffetten of neem direct contact met ons op.

Buffet bestellen

Buffet volledig thuisbezorgd

U eet nergens zo lekker als thuis. Zeker als een buffet van IdeaalCatering bij u wordt bezorgd. Wij komen het buffet altijd de afgesproken tijd bij u thuis bezorgen en de vuile vaat nemen wij weer mee terug. Wij heten niet voor niets IdeaalCatering. Ook voor tafels, stoelen en tenten zit u bij IdeaalCatering goed. Ons motto is dan ook: “Een bestelling bij Ideaalcatering is altijd een feest!”

Vrijblijvende buffet catering offerte ontvangen?

Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Betaling achteraf per factuur
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Chaving Dish + brandgel
Broodmes + snijplank
Tangen op opscheplepels
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Verschillende soorten saus
Glutenvrij, Halal, en Vegetarisch

Goedkope Catering bestellen

“Goedkope Catering, maar dan wel heel lekker….” Dat was het compliment wat wij kregen van een 90 jarige vrouw die haar verjaardag met de hele familie had gevierd. Natuurlijk, er zijn feesten waar de duurste catering nog niet goed genoeg is. Maar soms zijn er ook gewoon momenten dat je van goedkope catering gebruik wilt maken.
Goedkope Catering bestellen

Warm buffet aan huis bestellen

Bij een geslaagd feest hoort een goed verzorgde maaltijd. Maar u wilt zelf ook kunnen genieten van uw feest of partij. Daarom is een warm buffet aan huis laten bezorgen een goede uitkomst. Door een warm buffet te kiezen, kiest u voor gemak, voordeel en smaak! U en uw gasten kunnen genieten van een heerlijk verzorgde maaltijd en u hoeft nergens naar om te kijken! Bekijk snel onze buffetten of neem direct contact met ons op.
Warm buffet aan huis bestellen

Buffet volledig thuisbezorgd

U eet nergens zo lekker als thuis. Zeker als een buffet van IdeaalCatering bij u wordt thuisbezorgd. Wij komen het buffet altijd de afgesproken tijd bezorgen en de vuile vaat nemen wij weer mee naar huis. Wij heten niet voor niets IdeaalCatering. Want wat is er nu meer Ideaal dan een heerlijk buffet thuisbezorgd. Heeft u ook nog tafels, stoelen en tenten nodig? Ook dan bent u bij IdeaalCatering aan het juiste adres.
Buffet volledig thuisbezorgd

Een kijkje achter de schermen bij Buffetspecialist Cor!

1) Waar komt jullie vlees vandaan?

Natuurlijk maken wij veel zelf, omdat wij een eigen slagerij hebben. Maar gelukkig werken wij ook veel met leveranciers, zodat wij niet alles zelf hoeven te doen. Neem nu de jongens van Houdijker, dit zijn echte vakmensen die een breed assortiment aan vers kwaliteitsvlees verzorgen. Eén van hun kernwaarden is ook de aandacht voor het dierenwelzijn en duurzaamheid.

3) Waarin onderscheiden jullie je van andere cateraars?

Voordat wij naast onze slagerij begonnen met cateringwerkzaamheden, hebben wij hier goed over nagedacht. De gouden cirkel van Sinek waarbij de ‘waaromvraag’ centraal staat gaf ons handvaten hierbij.  “People don’t buy WHAT you do, they buy WHY you do it” Wij geloven dat iedereen die op zoek is naar een buffet of feest terecht kan bij IdeaalCatering, wat uw wensen ook zijn!

2) Hoe zit het met de HACCP en hygiëne richtlijnen?

Bij ons is alles HACCP gecertificeerd, dit houdt in dat de veiligheid van uw producten maximaal wordt gecontroleerd. Voor de hygiëne gelden strikte hygiëneregels, waar wij op gecontroleerd worden. Medewerkers worden voorgelicht over hoe zij zich aan de regels dienen te houden.

4) Welk buffet zal jij de klanten aanbevelen?

Dit ligt erg aan de wensen van de klant. Speelt prijs een belangrijke rol, dan is Buffet Populair een goede keuze. Voor € 11,95 per persoon wordt dit buffet al vanaf 20 personen bij u thuis bezorgd. Zelf ben ik dol op het Hollandia buffet. Met heerlijke witlofrolletjes, beenham, varkensrollade en veel soorten groenten is er altijd voor ieder wat wils.

Even voorstellen... Wij zijn IdeaalCatering

Buffetcatering in Utrecht in omgeving

Even voorstellen.. Wij zijn Ideaalcatering. Wij zijn gepassioneerde buffetliefhebbers en wij leveren graag een bijdrage aan uw buffetfeest. Naast het bezorgen van buffetten, heeft IdeaalCatering ook een compleet verhuurassortiment. Tenten, tafels, stoelen.. zelfs bediening op uw locatie behoort tot de mogelijkheden. Met ons team werken we vanuit Lopik. Dit is een leuk plaatsje in de provincie Utrecht. Het voordeel van Lopik is dat het erg centraal is gelegen. Een compleet verzorgd buffet in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam of andere plaats in Nederland? Het is allemaal mogelijk. Het is ons doel om buffetcatering betaalbaar en makkelijk te maken. Hierbij is ons motto “Een buffet bestellen bij IdeaalCatering is altijd weer een feest”.

Buffet bestellen? Wij hebben alle ingrediënten in huis voor een geslaagd buffet

Met veel passie werken wij vanuit onze slagerij in Lopik. Hier worden al uw buffetten op een ambachtelijke wijze klaargemaakt. Naast de slagerij en catering hebben wij ook nog een partyverhuur. Hierdoor is IdeaalCatering echt een “one stop shop”. Wij helpen u graag met buffetpakketten maar ook een compleet feest verzorgen doen wij graag. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, of wilt u een compleet verzorgde barbecue bestellen? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of kom gezellig op de koffie. Dan bespreken met elkaar hoe uw idea(a)le buffet eruit ziet!

WORD JIJ ONZE VOLGENDE TEVREDEN KLANT?

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN