Buffet bestellen

Catering voor elke situatie

Bent u op zoek naar catering voor uw bedrijf of bent u particulier? IdeaalCatering verzorgt catering voor onder andere een bedrijfsfeest, bedrijfsmaaltijden, bruiloften, buurtfeesten etc. Wij verzorgen dagelijks de catering in uw buurt op elke locatie. U kunt ons assortiment van buffetten, dranken, personeel en verhuur op onze website bekijken en direct bestellen.

buffet bezorgen door IdeaalCatering

Gemakkelijk online te bestellen

Heeft u vragen over onze arrangementen of wilt u een offerte op maat? Vul uw opmerkingen dan in bij ons contactformulier. Binnen 24 uur zullen wij uw vraag beantwoorden. Wilt u bij ons op locatie uw catering doorspreken? Dan bent u van harte welkom in Lopik. Onder het genot van een kopje koffie of thee zullen we alles met u tot in de details doornemen. Wilt u liever dat wij bij u op locatie komen kijken om inzicht te krijgen in welke situatie het feest gevierd zal worden, maak dan een afspraak! Wij helpen u graag.

Uiteraard kunt u ook online uw bestelling plaatsen. Wij zullen contact met u opnemen voor de gewenste levertijd. Wilt u dat wij uw buffet voor u klaarzetten, dan regelen wij dit graag voor u! Onze bezorgers denken graag met u mee!

Buffet catering

Ambachtelijk bereid in eigen slagerij

Met veel passie werken wij vanuit onze slagerij in Lopik. Hier worden al uw buffetten op een ambachtelijke wijze klaargemaakt. Naast de slagerij en catering hebben wij ook nog een partyverhuur. Hierdoor is IdeaalCatering echt een “one stop shop”. Wij helpen u graag met buffetpakketten, maar ook een compleet feest verzorgen doen wij graag. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een compleet verzorgde barbecue bestellen? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of kom gezellig op de koffie. Dan bespreken met elkaar hoe uw ideale buffet eruit ziet!

Wij leveren gratis in de volgende provincies!

Catering Utrecht                                                           Catering Zuid-Holland

Catering Noord-Brabant                                             Catering Noord Holland

Catering Gelderland       

Weet u wat u nodig heeft voor uw feest?

Wat kunt u verwachten met de levering?

Wij leveren uw buffet inclusief opwarmschalen, borden, bestek en servetten. Alle gerechten worden geleverd in thermoboxen. Hierdoor blijven de koude en warme gerechten goed op temperatuur. Bij de levering nemen we alles nog even door, zodat het voor u duidelijk is hoe alles werkt. In de video ziet u wat u kunt verwachten van de bezorging van een buffet van IdeaalCatering

Tip: Wij hebben voor u een cateringblog aangemaakt. Hier kunt u veel informatie, tips en recepten vinden. Klik hier om naar de blog te gaan.

Neem gerust contact met ons op!

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking