Je bruiloft is misschien wel de belangrijkste en mooiste dag uit je leven. Tegelijk is het ook een dag waar heel veel planning aan vooraf gaat en waarvoor je veel beslissingen moet nemen. IdeaalCatering begrijpt dit en is op jullie grote dag dan ook jullie ideale catering bedrijf.

Bruiloft catering op maat

Samen met jullie inventariseren we al jullie wensen. We kunnen je diverse locaties aanbieden en de zaal helemaal in jullie stijl inrichten. Maar ook als je een barbecue in je eigen tuin wilt organiseren kan dit. Onze warme buffettenkoude buffetten en barbecues garanderen een fantastisch trouwdiner zodat al jullie gasten heerlijk kunnen eten en als de avond vordert kunnen wij met ons personeel de hele catering verzorgen.

Bruiloft catering inclusief totale organisatie

IdeaalCatering’s partyservice neemt jullie en jullie ceremoniemeesters heel veel werk uit handen. Overleg staat bij ons centraal en we zullen alles doen om jullie wensen tegemoet te komen, er helemaal jullie dag van te maken. Ook bezitten we de meest uiteenlopende apparatuur om jullie bruiloftsfeest vlekkeloos te laten verlopen. Daarnaast ruimen wij uiteraard alles op, zetten alles precies klaar zoals jullie dat willen, zodat jullie optimaal kunnen genieten!

Vul snel onze partyplanner hieronder in en ontvang een gratis advies op maat.

AANBEVELINGEN

/**/
Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Gekoelde levering
Levering in koelboxen mogelijk
Flexibel
Benodigheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Saté saus
Verschillende soorten saus

NEEM CONTACT MET ONS OP

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking