CATERING VOOR BEDRIJVEN

Bent u op zoek naar een cateraar voor uw bedrijfsdiner, bedrijfslunch, bedrijfsontbijt of een andere bedrijfsgelegenheid? Dan bent u aan het goede (web)adres bij Ideaalcatering. Met onze gratis en tevens snelle bezorging maken wij van uw bestelling een feest!

Catering voor bedrijven

Ideaalcatering heeft veel te bieden als het gaat om catering voor bedrijven. U kunt denken aan de maaltijden voor de mensen die overwerken maar ook aan een lunch tijdens een vergadering, receptie of de catering tijdens het jaarlijkse personeelsfeest.

Wat heeft Ideaalcatering te bieden?

Bedrijfsmaaltijden:

Zo leveren wij dagelijks maaltijden voor overwerkers. Hierbij leveren wij wekelijks een lijst aan met diverse maaltijden waar de overwerkers uit kunnen kiezen. Mocht u hier geïnteresseerd is zijn, kunt u contact opnemen met Adriaan Oskam.

Buffetten:

Onze buffetten worden warm geleverd en zijn inclusief, borden, bestek, stokbrood, kruidenboter, opgemaakte salades, vruchten en rauwkost. Wij hebben verschillende buffetpakketten voor u samengesteld, deze zijn gebaseerd op verschillende keukens. Zo hebben wij bijvoorbeeld een Italiaans buffet, maar ook een Frans en Hollands buffet. Natuurlijk kunnen wij ook aan dieetwensen voldoen. Als u het pakket liever zelf samen stelt dan is dat ook mogelijk.

Borrels:

Bij een echte cateraar mogen ook de borrels niet ontbreken. Een drankarrangement heeft u al voor €3.50 per uur en wij hebben ook een breed assortiment aan hapjes. Voor een vrijdagmiddagborrel op kantoor is de hapjespan uitermate geschikt!

Verhuur:

Mocht u nu ook nog tafels, stoelen, tenten of andere zaken nodig hebben, dan kunt u ook bij IdeaalCatering terecht. Wij hebben namelijk alles onder één dak.

Mocht u nu enthousiast geworden zijn over onze catering voor bedrijven, bekijk dan snel onze buffetpakketten. Stelt u liever uw eigen buffet samen? Dan is dat ook geen probleem bij IdeaalCatering. Ons motto is niet voor niets: Iedere bestelling is een feest!

AANBEVELINGEN

/**/
Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Gekoelde levering
Levering in koelboxen mogelijk
Flexibel
Benodigheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Saté saus
Verschillende soorten saus

NEEM CONTACT MET ONS OP

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking