Een geslaagd buffet organiseren voor uw vrienden, familie of collega’s? En er zelf ook van mee willen genieten? IdeaalCatering neemt u de zorg voor een geslaagd evenement graag volledig uit handen. U kunt uw buffet bestellen bij IdeaalCatering en wij kunnen op elke locatie ieder evenement of catering geheel volgens uw wensen verzorgen.

Buffet bestellen

Het is belangrijk om goed na te denken hoe u uw buffet wilt laten slagen. Om uw buffet te bestellen bij IdeaalCatering  compleet te kunnen verzorgen is het belangrijk dat u een aantal stappen doorloopt. Wij hebben ze voor u vast op een rijtje gezet.

Stap 1: U maakt aan IdeaalCatering een schets van uw wensen kenbaar. Dit kan via de website, of telefonisch. Ook kunt u hiervoor onze unieke Party-Planner gebruiken!

Stap 2: Wij nemen contact met u op, en kunnen desgewenst langskomen om te inventariseren wat de mogelijkheden zijn. Dit alles kan geheel vrijblijvend.

Stap 3: Samen met de klant wordt de bestelling definitief gemaakt. Tevens zal er een aantal dagen voordat het evenement plaatsvindt een korte voorbespreking zijn.

Stap 4: IdeaalCatering verzorgt uw evenement en zal u om feedback vragen na afloop van uw feest of evenement.

Neem dus contact met ons op voor een zorgeloze catering.