Wij zijn IdeaalCatering

Ons cateringbedrijf in Lopik is gespecialiseerd in lekker eten, met de focus op warm en koud buffet, all-inclusive barbecuegourmet en kerstpakket. In eerste instantie werd het idee opgevat om alleen barbecues te verzorgen, maar al snel bleek dat er een grote vraag was naar buffetten. In een korte tijd is IdeaalCatering uitgegroeid tot een landelijk opererende cateraar. Dat de klanten vanuit het hele land bestellen, heeft te maken met de toegankelijke website en eenvoudige bestelwijze.  IdeaalCatering wil het voor u zo gemakkelijk mogelijk maken. Dat doen wij door naast het leveren van complete pakketten, uw bestelling gratis te bezorgen en weer op te halen. Daarnaast doen wij ook de afwas voor u. Dit is nog eens Ideaal. Ook hebben wij een eigen partyverhuur en slagerij. Het vlees voor de catering wordt door onze eigen slager met aandacht en ambacht bereid. Ons motto is “Iedere bestelling is een feest”

Onze Ideale eigenschappen

  • Passie voor lekker eten
  • Wij nemen echt tijd voor onze klanten
  • Uw feest is ons feest
  • Vakmanschap; Eerlijke producten
  • Betrokkenheid; Uw wensen nemen wij serieus
  • Precisie; Oog voor detail
  • Doorzetters; waar andere stoppen gaan wij door

De ingrediënten van ons team

Alle medewerkers bij Ideaalcatering, hebben één ding gemeen. Wij maken onze klanten graag blij. Ons team bestaat naast jonge creatieve en gezellig medewerkers, ook uit ervaren vakmensen. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en weten waar ze over praten. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagde BBQ of buffet.

Hoe het allemaal begon

Het bedrijf IdeaalCatering B.V. is opgericht in 2013, door de vrienden Adriaan Oskam en Frank Oosterom. Beiden werkten al jaren in de weekenden in de slagerij van Cor Oosterom in Lopik. Adriaan had net zijn opleiding tot boekhouder achter de rug en Frank was nog bezig met zijn studie bedrijfskunde. Het ondernemersbloed kruipt toch waar het niet gaan kan en samen kwamen ze op het idee om online, complete BBQ’s en buffetten aan te bieden. Dit bleek een succes en in 2015 zijn Keurslagerij Oosterom en IdeaalCatering gefuseerd. Cor, Adriaan en Frank hebben allemaal compleet andere kwaliteiten en achtergronden en juist die onderlinge verschillen zijn belangrijk om succesvol te zijn. Vakmanschap is onmisbaar als cateraar, maar ook marketing en commercie zijn hiervoor essentieel.

De missie van IdeaalCatering

“Iedereen is onze klant en wij maken onze klanten graag blij! Dit doen wij door complete BBQ’s en Buffetten van goede kwaliteit voor een concurrerende prijs aan te bieden, en dat altijd met een lach”

Ons motto: “iedere bestelling is een feest”

Waar werken wij

Alle producten worden bereid in Lopik. Lopik is centraal gelegen op de grens van de provincie Utrecht en Zuid-Holland dicht bij de plaatsen IJsselstein, NieuwegeinSchoonhoven en Bergambacht. Door deze centrale ligging is het mogelijk om uw barbecue of buffet in heel Nederland te laten bezorgen. Natuurlijk kunt u ook een kijkje komen nemen in onze keuken. U bent van harte welkom in ons bedrijf aan de Rolafweg Noord 53, Lopik. U kunt hier met eigen ogen zien hoe onze buffetten op ambachtelijke wijze worden klaarmaakt. Natuurlijk kunt u ook onze chef in actie zien tijdens het bereiden van een prachtig en vooral lekker buffet. U bent van harte welkom! De levering in de provincies: Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, Gelderland & Noord-Brabant zijn gratis vanaf 20 personen. Wilt u elders in Nederland uw bestelling geleverd hebben, vraag dan via het contactformulier

Catering en meer

IdeaalCatering is een cateringbedrijf dat geheel is gerichte op ‘totale’ catering. Bent u van plan om een verjaardag, bruiloft, receptie, of een ander feest te geven? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren uw buffet aan huis, of op 1 van onze eigen locatie’s Bent u benieuwd welke locaties wij u kunnen aanbieden? Kijk snel op onze ‘feestlocaties‘.

Als aanvulling op de catering bieden wij u ook een breed scala aan verhuurproducten, zoals tenten, stoelen, tafels en een biertap.

Blog

Kennis moet je delen. Zeker kennis over lekker eten. Daarom hebben wij een blog over de BBQ en een prachtige blog over buffet. Regelmatig plaatsen wij weer nieuwe artikelen. Wilt u zelf een leuk blogartikel willen plaatsen, neem dan contact met ons op.

Succes maak je nooit alleen, dat doe je samen!

De beste BBQ Specialist van Nederland worden doe je niet alleen. Dat doe je met de hulp van een aantal samenwerkende partners.

Neem gerust contact met ons op

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking