Voor een all in buffet bent u bij IdeaalCatering aan het juiste adres!

Bent u op zoek naar een warm en/of koud all in buffet en wilt u geheel worden verzorgd? Dan bent u bij IdeaalCatering aan het juiste adres. Als cateraar willen wij dat onze klanten zich niet bezig hoeven te houden met het buffet of de afwas, maar helemaal kunnen genieten van hun eigen feest. Niets is ongezelliger om als host niet deel te nemen aan je eigen feestje.

All-inclusive: van aanvraag tot aan de afwas..

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw all in buffet. Wanneer u uw wensen invult op onze wensenlijst kunnen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u samenstellen. U geeft aan wat het globale idee is en wij helpen u verder bij het plannen van uw feest. Als u bijvoorbeeld aangeeft dat het feest in de tuin zal plaatsvinden, zullen wij samen met u kijken welke mogelijkheden hiervoor zijn.
Naast de locatie zal er met u gekeken worden naar de samenstelling van het buffet. Een all in buffet wordt altijd verzorgd inclusief salades, brood, borden en bestek. Wij leveren het buffet op het gewenste tijdstip en zullen na afloop alle spullen weer vuil ophalen. Zo hoeft u zich niet druk te maken om de afwas, want die doen wij voor u!

Uw all in buffet nog completer maken?

Om uw all in buffet nog completer te maken kunt u het buffet uitbreiden met extra opties. Zo kunt u ook drank en bediening laten verzorgen door IdeaalCatering.
Daarnaast zijn er nog extra opties mogelijk zoals styling, tafels, stoelen, heaters en andere verhuurspullen. Wij hebben deze verhuurproducten op voorraad.
Bent u op zoek naar een all in buffet? Bekijk dan ons assortiment aan buffetpakketten of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Buffet pakketten

Laat u overtuigen door de vele positieve reacties!

Al veel mensen hebben gekozen voor het all in buffet van IdeaalCatering. Wij vragen deze mensen of ze een review op onze website willen plaatsen, zodat u zich kan laten overtuigen! Deze mensen hebben al eens eerder onze producten afgenomen en zien wij als ware ambassadeurs! Een mooiere manier van overtuigen bestaat er naar onze mening niet. Lees hier alle reviews van onze klanten!

Buffet bestellen

andere artikelen